Instagram ideeën

Meer volgers op instagram: tag de juiste accounts

Wil jij graag meer volgers krijgen op Instagram? Dat is niet gek, want veel volgers laat voor een deel ook autoriteit zien. En met 10.000 volgers krijg je natuurlijk de magische swipe up funcite. Maar hoe krijg je nou meer volgers? Dat gaat niet bij iedereen vanzelf. In dit artikel geven we je een tip om meer volgers te krijgen op Instagram.

Een hele effectieve manier om meer volgers te krijgen op Instagram, is door ervoor te zorgen jouw berichten gerepost worden. Waarbij jij natuurlijk wel als bron genoemd wordt. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je mensen tagt waarvan je weet dat zij berichten reposten. in veel gevallen doen mensen dit uit zichzelf, wanneer jij iets waardevols over hen zegt. Maar er zijn ook specifieke accounts die veel berichten reposten binnen een bepaalde branche.

Dit vraagt echter wel om wat onderzoek, want je moet natuurlijk eerst achterhalen welke grotere accounts berichten van anderen reposten. En daarnaast moet je zeker weten dat jouw doelgroep deze accounts volgt. Vervolgens is het een kwestie van taggen en geluk hebben dat ze jouw berichtje gaan reposten. Dus soms heb je ook een lange adem nodig en zal je deze grote accounts vaker moeten taggen voordat ze jouw bericht een keertje reposten.

Laat deze manier dan ook geen doel op zich zijn, maar gebruik het als een handige techniek. Ga er eventjes voor zitten om geschikte accounts te vinden waar jij geassocieerd mee wilt worden en die ook gevolgd worden door jouw doelgroep. Als je daar een lijstje van maakt, kan je die er iedere keer weer bij pakken. Zo voorkom je dat je verzuipt in slimme trucjes, terwijl het uiteindelijk niet enkel gaat om volgers op Instagram. Het belangrijkste is natuurlijk de groei van jouw bedrijf.

Heb jij deze techniek al eens toegepast?

Dit vind je misschien ook leuk...